Házirend

Házirend

Kérem Vendégeinket, hogy az alábbiakban foglaltakat tudomásul venni, illetve betartani szíveskedjenek. A foglaló vagy a szállásdíj megfizetésével elfogadják az alább foglalt házirendet, és kötelezettséget vállalnak annak betartására. 

1.  A vendég az apartmanba történő érkezéskor köteles az apartman tulajdonosának bemutatni a  vendégkönyvbe való bejegyzéshez szükséges személyes iratokat /okmányokat ( személyi ig., útlevél) , ill. kifizetni a szálláshely szolgáltatás díját, és az idegenforgalmi adót, melynek összege  500Ft/ fő/ éj ( 18 év felett). A szállásdíjon felül a szálláshely tulajdonosa vagy megbízottja kauciót kérhet, ( az összeg esetenként eltérő lehet ) . Rendeltetésszerű használat esetén, károkozás hiányában, illetve az átvételi állapotnak megfelelő, tiszta apartman időben történő visszaadása esetén a biztosíték természetesen  visszajár.

2.    A szobákat érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk, a távozó vendégek számától, illetve a végtakarítás időigényétől függően kisebb eltérés megengedett. Távozási napon 10:00 óráig kérjük a kulcsokat visszaadni.

3.    A vendégek érkezéskor bejárati, apartman és szobakulcsot kapnak. Ez általában 1 db kulcs, melynek esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és a pótlás költségét (  10000Ft/db, ) vagy a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.    Az apartman elhagyása esetén a bejárati ajtó, és az erkélyajtók bezárásáról győződjenek meg értékeik biztonsága, ill. viharkár elkerülése érdekében.

5.     Gépkocsival az utcán lehet parkolni 2.000 Ft/nap díjért lehet parkolni. A Győrfi Apartmanház korlátozott számú zárt parkolót biztosít a vendégek részére. Parkoló igényét kérjük a foglaláskor előre jelezni.

6.    Háziállatot, “kis kedvencet” nem tudunk fogadni, tilos az apartmanba bevinni.

7.    Az apartmanban csak a regisztrált, bejelentkezett vendégek tartózkodhatnak! Látogató érkezését előre jelezni szíveskedjenek. Ellenkező esetben a tulajdonosnak jogában áll a regisztrálatlan személyektől szállásdíjra igényt tartani, vagy felmondani a szállást minden vendég részére a szállásdíj visszafizetése nélkül.

8.     Az apartmanház területén bárhol őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget  nem vállalunk.

9.    Az apartmanban gyúlékony anyagot tárolni tilos.

10. Az apartman összes szobája, helyisége nem dohányzó!

11.  Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl.: törölközőt, stb.) , kérjük ne vigyék el az apartmanból strandra, stb.

12.  Kérjük vendégeinket – az apartman elhagyása előtt – a világítást és az elektromos berendezéseket kapcsolják le.

13. Kérjük vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a tulajdonos felé haladéktalanul jelezni szíveskedjenek.

14.  Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra, ill. elutazáskor, a szállás elhagyásakor az érkezéskori állapotot tükrözze, vagyis tiszta, sérülésmentes legyen. Az Apartmanház közösségi tereiben naponta van takarítás, a szobákban csak kérés esetén végzünk napi takarítást. A szemétgyűjtő edények az Apartmanház bejárata melletti folyosón találhatóak. Zamárdiban szelektív hulladékgyűjtés van, ezért kérjük, hogy az üveg és pet-palackokat az erre a célra rendszeresített szelektív zsákokba helyezzék el.

15.   Az Apartmanház lakóövezetben helyezkedik el, kérjük, tartsák tiszteletben a környező házak lakóinak nyugalmát minden napszakban , de különösen 22:00 h után.  Az apartman szállás céljára kerül bérbeadásra, hangos zenés szórakozásra a város számtalan szórakozóhelye kínál lehetőséget. Bulizni, hangoskodni kívánó szálláskeresők kérem, ne apartmanunkat válasszák, mert az nálunk a többi vendég nyugalma érdekében  nem megengedett. A házirend megszegése, ill. zajongás, hangoskodás esetén a bérlet a szállásdíj visszafizetése nélkül felmondható.

A szállás igénybevétele előtt magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

Bízunk benne, hogy a pihenésre szánt idejük a Győrfi Apartmanházban az elvárásaiknak megfelelően zavartalanul telik.