Az apartmanház

Győrfi Apartmanház

Győrfi Apartmanház Zamárdi

Üdvözöljük Zamárdiban! A legjobb választás a magánszálláshelyek közül a Győrfi Apartmanház!

Ön igényének megfelelően választhat a Győrfi Apartmanház 10 kényelmes,klimatizált szobájából, vagy a három különálló, tágas, színvonalasan berendezett, egyenként 120-150 m2 alapterületű apartman közül. Három-négy hálóteres apartmanjaink kifejezetten kedveltek a családok vagy baráti társaságok körében. Párok részére kínáljuk saját fürdőszobás szobáinkat konyha-étkező használati lehetőséggel. A Győrfi Apartmanház vízparthoz közeli elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a kisgyermekes családok is otthonosan alkalmazkodjanak a gyermek élettani szokásaihoz, hiszen egy délutáni alváshoz, 2-3 perc sétával a házba lehet jutni. Csodálatos, élményekben gazdag napokat tölthet el a Balaton egyedülállóan hosszú, közel három kilométeres zöld pázsitos szabad strandján, amely a Győrfi Apartmanháztól mindössze nyolcvan méterre van.

Ébredjen a reggeli kávé csodálatos illatával és aromájával. A Győrfi Apartmanház földszintjén lévő Gourmet Bistro étteremben kezdje a napot frissen készített reggelivel és helyben sütött péksüteményekkel, melyet kívánságára akár a szobájának vagy apartmanjának teraszán szervíroz a személyzet. Kóstolja meg a vízparton található éttermek házias ételeit vagy vacsorázzon a közelben lévő közkedvelt olasz étteremben.

Érdemes egy-egy látogatást tenni a nyolc kilométerre lévő Siófok számos szórakozóhelye által biztosított esti hangulatába, vagy a Szántódról induló komppal mindössze tíz percnyi utazásra lévő Tihanyba.

Kedvezőtlen idő esetén érdemes felkeresni a siófoki Galérius fürdőt vagy az igali gyógyfürdőt.

Nyaralásának tervezésénél vegye figyelembe, hogy 2023. június 28-31.-éig megrendezésre kerülő BalatonSound zenei fesztiválnak, valamint 2023.július 27-29.-éig a ZamJam fesztiválnak és a 2023.augusztus 24.-26. között tartott Strand fesztiválnak Zamárdi lesz a helyszíne.

Ezekben az időszakokban közel 30-50 ezer látogató fordul meg Zamárdiban.

Érkezés előtt kérjük, olvassa el a házirendet!